maanantai 5. marraskuuta 2018




                                           ALLEKIRJOITETTU

Seurakuntavaaliehdokkaat ovat saaneet kutsun allekirjoittaa Syrjimätön kirkko- lupauksen, jossa lupaudutaan edistää suomalaisten yhdenvertaisuutta kirkossamme. Allekirjoitin tottakai ja samalla lupaan edistää muidenkin maiden ihmisten yhdenvertaisuutta.

Samalla ihmettelen, kuinka on mahdollista, että tänäkin päivänä kirkossamme joudutaan kokemaan syrjintää ja  kristittyjen katsantokannat ovat niin erilaisia?

Tämän päivän Helsingin Sanomissa( HS 5.11.2018) Espoon uusi tuleva piispa Kaisamari Hintikan haastattelu tuo minulle iloa - olemme saaneet piispaksi henkilön, jolle ihmisoikeuskysymykset ovat tärkeitä ja joka varmasti osaltaan rohkaisee seurakuntia  toimimaan vaiettujen ja vähemmistöjen puolesta.  Haastattelussa Hintikka toteaa "Erilaiset ihmiset ovat kaikki aina Jumalan kuvia, vaikka joidenkin ihmisten on vaikea hyväksyä tämä tosiasia. Tieto kun voi heiluttaa esimerkiksi avioliittolain vastustajien turvallisuuden tunnetta".

Syrjimätön kirkko - sivustoa ylläpitää Malkus ry, jonka tarkoituksena on edistää seksuaali-ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten hengellistä hyvinvointia. www.malkus.fi
Malkus-nimi tulee Raamatusta ja  voit itse ottaa selvää, kuka oli Malkus ja miten liittyi Jeesuksen elämään lukemalla Raamatusta kohdan Joh:18:10








terveisin Anja









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti